5

Komentari (5)

mer12
momak je jedan od najtalentovanijih mladih igraca iz Serije A ali ga po tebi nije bilo mozda na tvojoj mapi....Na svaki dodir sa loptom su cak i Belgijanci strijepili
xeRed
Inace, do Sampdorije je dosao tako sto je Eriksen malo kasljucao... Ne balecite se
ChuckNorris
Koliko moraš biti glup pa napisati ovakav naslov i objaviti ovakav članak? Pa ti stvarno nisi normalan, bolje ti je briši ovaj tekst ili mijenjaj kontekst dok nije više ljudi vidjelo.
MaDaj
Čauš je to…
Ante G.
Ako hocete da stvarno vidite kakav je ovo sajt, samo otvorite sportski zurnal iz Srbije recimo, ili neki ozbiljan sportski portal iz regiona, uporedite... Ovo ovdje je obican tabloid zute stampe, jedino sportsko u svemu ovome je naslov sajta. Tekstovi puni subjektivizma, nacionalizma, religija je tema u skoro svakom drugom tekstu, velicanje gluposti, sponzorusa, pravljenje vijesti od svega i svacega, sto bombasticniji naslov da se stavi, nema veze sto je tekst nigdje veze sa zivotom... Sve odlike zute stampe. Smijesno i tuzno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.