Milan Borjan ostao vjeran Zvezdi
Borjan je oduševljavao sve odbranama u mečevima protiv Liverpoola, Napolija...

Produžio ugovor

Milan Borjan ostao vjeran Zvezdi

Edmir Škorić

Milan Borjan, golman Crvene zvezde, produžio je ugovor sa crveno-bijelima do 2023. godine.

Borjan je bio golman s najviše odbrana u grupnoj fazi Lige prvaka, a imao je nekoliko fantastičnih partija na golu Zvezde.

On je potpoisao novi ugovor u društvu predsjednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

"Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, jer je Borjan uradio mnogo u proteklom periodu i ušao u srca svih navijača svojim odbranama. Svima nama u klubu daje posebno samopouzdanje, jer kada imate jednog takvog golmana, onda se to prenosi i na navijače, i na igrače, a i na nas u upravi. Borjan je branio sjajno i u velikim utakmicama, i na takozvanim manjim. Bio je redovan, branio i povređen, i svakako da je produženje ugovora veliki podstrek i ohrabrenje za sve nas", kaže Mrkela.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Velika mi je čast što je klub produžio ugovor sa mnom i što ću biti ovde naredne četiri i po godine. Presrećan sam, želeo bih da se zahvalim Svetozaru Mijailoviću, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, treneru Vladanu Milojeviću na takvom poverenju. Želim da nastavimo sa ovakvim rezultatima", rekao je Borjan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi