24

Komentari (24)

Husrefbeg22
Ja idiota! Gdje je to samo mogao nauciti? U nekoj pravoslavnoj birtiji. Historijske granice Srbije su Smedervski sandzak. Sva ostala prosirenja na jug ili preko Dunava u Vojvodinu imala su samo karakter nasilnih vojnih okupacija. Preko Drine nikada se nije prosirili Srbija u historiji. Ali je zato veliki dio Sandzaka (okupirani dio Srbije) i zapadne Srbije sve do Uzica bio dio srednjovjekovne Bosanske drzave a isto tako i kasnije Bosanskoga pasaluka.
Arnel925
Pa šta je pogriješio? 1991 90% Srba je zivilo u Kninu. To je bilo znaci srpsko mjesto. Od 1880 živi 90% Srba u Kninu. Dolazi taj rat i etničko čišćenje. Isto dosta mjesta gdje se desilo etičko čišćenje na muslimanima u Bosni. Prije je bila Jugoslavija, znači čovjek se rodio u Jugoslaviji, došao rat i Hrvati izvršili etičko čišćenje i nazvali to hrvatskom. Isto kao sto su Srbi izvršili etničko čišćenje u istočnoj Bosni i nazvali to republikom srpskom i sad ko se rodio od Bošnjaka u istočnoj Bosni prije rata ne kaze ja sam se rodio u Republici Srpskoj.
Salihović23
Pa sta I ako je živjelo, to je i bio savez nacija (Jugoslavija), a ne Srbija. Sta ako u Austriji sada živi na jednom djelu neki drugi narod koji se ne osjeća kao Austrijanac - njegova nacija je Austrija. ;) I RS je entitet u Bosni, i ništa više, nikad od toga biti neće... ;)
BaboBih
@Arnel925 pa care nije Knin od 90ih godina.. nit je Hrvatska nastala u 90im godinama, kao sto nije ni Bosna. U godini 1990 Srbi se dizu u Kninu, uz maniplusianje Slobodana Milosevica i zele da se odvoje, isto kao sa RS. Rastjerali sve hrvate kao sto su rastjerali Bosance po RS... samo sto su Hrvati to negdje 1995 godine vratili nazad. A mi nismo stigli falilo nam negdje 20km do Banja Luke.. Srbi imaju tu svoju ideju da je sve njihovo bilo i sve im pripada i lazu, kriju, falsifikuju, manipuliraju i svoju djecu i narod okolo.. velika srbija velika srbija.. Tako da ovaj jado grijesi kad kaze da je rođen u Dalmaciji u Srbiji..
saju701
Ma bravo ovaj je imao peticu iz geografije boze oslobodi nas ovakvih likova.
BHparola
Tako se oni uce, to sve ruske izbjeglice, davni dana, pa pricaju nesto o balkanu, i da su oni vazni za balkan, svi ce jednom svahtit, sta su rusi, i sta zele
BHparola
Njihovi dedovi bjezali od gamad, za svoju slobodu, sad njihova djeca se vracaju njim i prave se neki, stari srbi, meni ovo vise smijesno, nego tuzno
BHparola
Nek pale historiju, da za nekoliko godina mogu pricati laz
Manager
Pa de lik loš sa geografijom i nije još čuo za Google Earth i Google Maps .. samo ne znam zašto je to vijest na sportskom portalu ..
Manager
Ti si Zvezdin chetnik Ganibežeee Ganibežeee !
VenamaHrabrih
Od toliko vijesti, sportskih događaja i situacija na dnevnom nivou, novinar izabere nešto da širi mržnju i daje prostor nekom glupanu. Vi novinari ste nepismena gowna koja žive od mržnje. Umjesto izjava Ali Daeija, Matheusa, Cafua, impresija sudionika izvlačnja, prognozama i sl. vi se bavite nakim tupanom, samo iz razloga širenja netrpeljivosti. Majku vam yebem, poslije političara, vi ste najveći ratni zločinci.
BaboBih
@VenamaHrabrih Buraz ovaj portal je davno izgubio svoj sportski duh. Briga njih sta se piše i širi, gledaju samo sta mogu napisati da se klika i komentariše što više. Ovakvi naslovi, drolje i kladionice pune vise od 50% ovog portala.. postali su šljam i još su otišli na stranu ****e ta Vice jer im je dao po marku pa sad nikad ništa loše o njemu neces procitati.
VenamaHrabrih
Tako je. Odavno ovdje ne možeš ništa normalno, eto ne tražim pametno, pročitati. Svi balkanski portali, bez razlike, žive od širenja mržnje i netrpeljivosti, ali samo na ovom opskurnom portalu, prepunom gramatičkih i pravopisnih grešaka, na istoj stranici možeš pročitati o Allahu i obliku chune nekog fudbalera. Na stranu što ne dozvoljavaju komentare kad objavljuju slike neke bjelosvjetske kurwe. Etničko i vjersko izdrkavanje je svakodnevnica ovog portala. Plus što ne smiji napraviti intervju sa grobarima bh fudbala, pitati Džeku što ždere hamburgere na okupljanjima i Pjanića šta radi do nekih doba u birtiji i mamuran igra utakmicu. Podhitno trebaju promijeniti naziv u NepismenoLicemjerja.ba
BaboBih
Imaju sansu da naprave portal gdje se mogu citati skakljiva pitanja svim tim grobarima BH Sporta.. zasto.. kako.. istarzuj.. i da tako budes neko ko je pomogao BH Sportu.. ali oni idu u oravcu gdje ce se za koju godinu zvati SexSex. ba
King_Kenny
...tolike godine sprcao,a jos zivi u zabludi.
Zulfikar
U XVI stoljecu Osmanlije ih naselise u Kninsku krajinu odnosno u brdovite dijelove Dalmacije i Like. Dobar dio te populacije uopce i nisu Srbi jer su Vlasi koje su Osmanlije po potrebi tjerali u egzodus da im kmetisu diljem Bosanskog Vilajeta .
VenamaHrabrih
Dok su tebe, okupatorskog slugu, ostavili u Bosni koja je ravna i plodna kao najljepša savatli-tepsija, da hizmetiš novom gospodaru.
Zulfikar
Mi se pokoravamo samo Jednom Jedinom Gospodaru nebesa i zemlje.
VenamaHrabrih
I Fadilu Novaliću. I šefu na poslu. I policajcu kad reguliše saobraćaj... Nemoj da si skroman, nije samo jedan
Zulfikar
Izaprali mu mozak da je to sve Velika Srbija.
user1603303812
Dobar golman ali predobar glupan
Kiss
Pravi srbin,nek je sve srbija ebo vas otac Očin
Hz rajvosa
Ja komada budale
user1620389791
Kakav je ovo bolid hahhaahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.