Milan digao ruke od Zlatana Ibrahimovića

Kako sada stvari stoje...

Milan digao ruke od Zlatana Ibrahimovića

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović se proteklih sedmica mnogo povezivao sa povratkom u Milan.

Kako sada stvari stoje, od toga neće biti ništa jer će Ibrahimović gotovo sigurno ostati u MLS-u barem još jednu godinu. Šveđanin iza sebe ima izuzetno dobru premijernu sezonu u Los Angeles Galaxyju i nije pretjerano zainteresovan za promjenu sredine.

Rossoneri su bili zainteresovani da dovedu Ibrahimovića u januaru i to na polugodišnju posudbu sa opcijom produženja saradnje, ali posljednje informacije kažu da su čelnici Milana odustali od takve ideje.

Zlatan Ibrahimović je nedavno prokomentarisao navodni transfer u Milan, kada je poručio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Postoji interesovanje i nije tajna da me Milan želi. Neću reći ni ne, ni da. Vidjet ćemo. Ne bi mi smetalo ni da još jednu godinu provedem u Los Angelesu", rekao je tada proslavljeni fudbaler.

Zlatan Ibrahimović je u prvoj sezoni u MLS ligi odigrao 27 utakmica i postigao je 22 gola uz sedam asistencija, čime je pokazao da i sa 37 godina bez problema može dominirati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

gumenakita
Kad vidis koji balvani od napadaca u Evropi primaju ogromne place onda je Ibrahimovic kralj za njih.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi