A ko može s njim u zraku? Skok Milana Đurića koban po Genou

Asistencija povremenog Zmaja

A ko može s njim u zraku? Skok Milana Đurića koban po Genou

E. Ganibegović

U toku je utakmica 25. kola Serije A između Genoe i Salernitane.

Rezultat u 60. minuti utakmice je 1:1.

Destro je doveo Genou u vodstvo u 32. minuti, ali od sudijske nadoknade prvog poluvremena rezultat na semaforu je izjednačen.

Jedan od "krivaca" za to je povremeni Zmaj i miljenik navijača naše reprezentacije Milan Đurić. On je u začetku akcije lijepo spustio loptu svom saigraču, a onda je bio najviši u skoku na drugoj stativi, spustio loptu Bonazzoliju koji pogađa za izjednačenje rezultata.

Pogledajte.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, ovo je derbi začelja, derbi 19. i 20. tima na tabeli i vidjet ćemo može li Đurićeva ekipa upisati pobjedu protiv direktnog rivala u borbi za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi