Milan gubi strpljenje, daje novac i igrača za Bigliju

Žele ga po svaku cijenu

Milan gubi strpljenje, daje novac i igrača za Bigliju

Edmir Škorić

Kapiten Lazija Lucas Biglia jako je blizu Milana i ubrzo bi trebao da bude postignut dogovor.

Već neko vrijeme Milana i Lazio pokušavaju da postignu dogovor. Rososneri su nudili 15 miliona eura, na Olimpicu žele barem 20 miliona i sada su na San Siru odlučili da uz novac ponuditi Laziju i nogometaša.

Kao dio posla Rossoneri nude napadača Gianlucu Lapadulu, što bi moglo biti dovoljno da Rimljani, koji su prvobitno tražili čak 30 miliona eura za Bilgiju, pristanu na ponudu.

Naravno, klubovi imaju različite stavove o vrednovanju Lapadulije, pa ga Milan procjenjuje više nego što to misle u Laziju, ali po svemu sudeći Biglia će biti novi igrač crveno-crnih.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Milanu se nadaju da će se sutra obaviti završni pregovori i da će Biglia u ponedjeljak potpisati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi