Milan je čekao njega: Gattuso počeo obarati rekorde

Sjajni rezultati Rossonera

Milan je čekao njega: Gattuso počeo obarati rekorde

Slavni Milan u posljednje vrijeme konačno igra onako kako se od njega očekuje. 

Navijači kluba sa San Sira konačno su došli na svoje. Milan nije izgubio nijednu utakmicu tokom ove kalendarske godine, a šlag na tortu bio je plasman u finale Kupa Italije koji je izboren sinoć na gostovanju protiv Lazija.

Milan je neporažen već 13 utakmica zaredom, a za to vrijeme je ostvario čak 10 pobjeda i upisao tri remija. Osim toga, Rossoneri imaju šest vezanih pobjeda u svim takmičenjima i popeli su se na 7. poziciju u Seriji A sa 44 osvojena boda i sa samo sedam bodova manje od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Dakle, za razliku od nogoa što je radio Montella, Gattusu ide odlično na klupi Rossonera i sasvim je sigurno da će, ako ovako nastavi, dobiti mnogo bolji ugovor za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naredni ispit Gattuso i njegovi izabranici imat će već u nedjelju kada će na San Siru igrati veliki derbi protiv Intera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi