Milan bez Girouda i Krunića, ali vraćaju se Ibrahimović i Kessie

Protiv Lazija

Milan bez Girouda i Krunića, ali vraćaju se Ibrahimović i Kessie

E. Škorić

Milan u nedjelju navečer dočekuje Lazio u derbiju kola u Seriji A, a trener Rossonera Stefano Pioli neće moći da računa na Oliviera Girouda.

Giroud je napustio karantin, ali 34-godišnjak neće igrati protiv Lazija, tako da će Pioli morati da potraži neko drugo rješenje u napadu. Osim njega, na listi prijavljenih za meč protiv Lazija nema ni Radeta Krunića, koji se povrijedio tokom reprezentativnih akcija.

S obzirom da se Zlatan Ibrahimović oporavio, za očekivati je da Šveđanin bude starter.

Oporavio se i Franck Kessie, pa bi i on mogao da se vrati u startnu postavu ili će možda Pioli odlučiti da ponajboljeg igrača dodatno odmori za utakmicu Lige prvaka protiv Liverpoola na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je s dvije pobjede otvorio novu sezonu u Seriji A, ali ima ispred sebe jako težak raspored. Slijede mečevi protiv Lazija, Liverpoola, Napolija, Juventusa...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovi su se nesto razmahali na pocetku ali bit ce vraceni u realnost u srijedu na Anfieldu.
1 8
koraj
Kessa na tribine!!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi