Milan odredio cijenu za svog igrača, čeka se potez engleskih klubova
Wolvesi i West Ham žele dovesti Kessiejea

Igrač Rossonera je na meti timova iz Premier lige

Milan odredio cijenu za svog igrača, čeka se potez engleskih klubova

S. Pašalić

Milan bi u zimskom prelaznom roku mogao ostati bez nekoliko igrača, a jedan od njih je i Franck Kessie.

Ovaj 23-godišnji veznjak je već neko vrijeme na meti engleskog Wolverhamptona, a čini se da je Milan sada spreman da ga pusti, ali za određenu cijenu.

Naime, prema navidima Calciomercata, Rossoneri su postavili cijenu od 30 miliona eura za svog igrača i ako stigne takva ponuda, on može ići iz Milana.

Kessie je 2017. godine stigao na dvogodišnju posudbu iz Atalante u Milan, a ovog ljeta su ga Rossoneri otkupili za 24 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je Kessie odigrao 15 utakmica za Milan i postigao je jedan gol, a ukoliko ode u Englesku, Milan će odmah krenuti u potragu za njegovom zamjenom. Pored interesa Wolvesa, spominje se da bi i West Ham želio vidjeti igrača Milana u svojim redovima.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi