Milan ostaje bez dragulja?
Sve manje igra kako je došao Piatek, pa je bilo i za očekivati da će barem razmišljati o promjeni sredine

Cutrone spreman da ide na ljeto?

Milan ostaje bez dragulja?

E. Škorić

Italijanski napadač Patrick Cutrone mogao bi na ljeto otići iz Milana.

Cutrone je Milanovo dijete, spašavao je klub ove i protekle sezone nekim golovima u važnim mečevima, ali dolaskom Piateka iz Genoe naprosto je nestao sa scene.

Prinuđen je da šansu čeka s klupe, mada ga trener Gennaro Gattuso jako voli i cijeni i pokušava ga što više koristiti, ali jasno je da pored raspucanog poljskog napadača nema previše šansi.

Milan igra s jednim centralnim napadačem i to znatno smanjuje Cutroneove šanse za igru, pa je navodno Italijan spreman da zatraži transfer iz kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Cutronea se zanima Torino, ali Milan će teško tek tako da ga proda, pa je izvjesnije da će ga Rossoneri pustiti na posudbu na kraju sezone.

Cutrone je ove sezone ukupno odigrao 31 meč i postigao je devet pogodaka uz dvije asistencije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti