Milan poslao zvaničnu ponudu za Ibrahimovića
(Foto: EPA)

Rossoneri vraćaju Zlatana

Milan poslao zvaničnu ponudu za Ibrahimovića

M. Šljivak

AC Milan poslao je zvaničnu ponudu Zlatanu Ibrahimoviću.


Rossoneri i ove sezone igraju veoma loše. Velika je borba kluba da se vrati na stare staze slave, a spas rukovodstvo tima vidi u Zlatanu.

Tako je tim sa San Sira poslao zvaničnu ponudu Zlatanu Ibrahimoviću da se vrati u klub u kojem je igrao do 2010. do 2012. godine.

U tom periodu Ibra je u 85 utakmica postigao 56 golova za Rossonere, a vodio ih je do posljednje titule prvaka 2011. godine.

Ibrahimović će uskoro poslati odgovor Milanu, a neće biti nikakvo iznenađenje ako Zlatan ponovo završi u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Švedski napadač je protekle dvije godine igrao u MLS-u za LA Galaxy, a u bogatoj karijeri je pored Milana igrao za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, PSG i Manchester United.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Derdiyok
Još kad bi vratili Birhofa bili bi top. Špicoka !
0 3
premium
Bolje u Malme da ode nego u Milan
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi