Počeli pregovori, Calhanoglu uskoro stavlja potpis?
EPA

Ne želi nigdje iz Milana

Počeli pregovori, Calhanoglu uskoro stavlja potpis?

Hakan Calhanoglu će, po svemu sudeći, nositi dres Milana i u budućnosti.

Turski fudbaler je na San Siro došao 2017. godine, ali kako na 'čizmi' ne pruža partije po kakvim ga pamtimo u Bundesligi, dosta se u proteklom periodu špekulisalo o mogućem odlasku.

Ipak, od takvih napisa na kraju neće biti ništa s obzirom da su već početi pregovori oko produženja saradnje s Milanom.

Tako barem tvrde mediji u Italiji, navodeći da se agent 25-godišnjeg fudbalera Bektas Demirtes prije nekoliko dana sastao sa rukovodstvom Milana kako bi razgovarali o ostanku na San Siru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U proteklom prijelaznom roku Milan je bio u situaciji da proda Calhanoglua s obzirom da im je šest miliona eura nudio Galatasaray, ali ponudu su odbili smatrajući da vrijedi najmanje 20 miliona eura.

Ove sezone je Calhanoglu odigrao 14 utakmica u Serie A i pritom je postigao dva pogotka uz jednu asistenciju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi