Milan se pohvalio Begovićevim odbranama, ali sa video igre

Bh. golman stigao zimus

Milan se pohvalio Begovićevim odbranama, ali sa video igre

Admin Čaušević

Asmir Begović je zimus stigao u Milan na šestomjesečnu posudbu iz Bournemoutha, ali još uvijek čeka na debi u dresu Rossonera. 

Osim Begovića u Milan su stigli Zlatan Ibrahimović koji se odmah nametnuo kao lider ekipe, te Simon Kjaer koji igra redovno u odbrani.

Ova trojica fudbalera su uposljednjem ažuriranom paketu poznate video igre Pro Evolution Soccer priključeni milanskom klubu i svi oni koji biraju Rossonere sada će u ekipu moći staviti nekog od njih.

Milan se kratkim videom na društvenim mrežama pohvalio kako su Begović, Kjaer i Ibrahimović od sada uvršteni u tim na izuzetno popularnoj video igri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kratkom videu se može vidjeti i nekoliko Begovićevih odbrana, te simulacija Ibrahimovićevog povratničkog prvijenca protiv Cagliarija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nany
Ovako promašeni novinari srozavaju i ono malo dobrog u našem fudbalu--jadni vi .
2 0
Fce
Jedino tako ce i braniti za Milan
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi