"Milan treba da dovede Icardija i Cavanija"

Smatra nekadašnji napadač Rossonera

"Milan treba da dovede Icardija i Cavanija"

Nekadašnji napadač Rossonera Marco Simone smatra kako bi ovaj klub trebao dovesti na ljeto Maura Icardija i Edinsona Cavanija.

Rossoneri već nekoliko sezona muku muče s apadačkim opcijama pa su zbog toga u januaru odlučili da dovedu Zlatana Ibrahimovića. Ipak, on je već u poznim godinama i neki izvještaji kažu kako neće ostati u Milanu nakon što mu istekne ugovor ovog ljeta.

Zbog toga će Rossoneri morati ponovo na tržište kako bi kupovali napadače, a Simone smatra kako su dvije najbolje mete Cavani i Icardi. Osim toga, rekao je kako se ne treba odricati ni Rafaela Leaoa koji se u posljednje vrijeme pokazao kao izuzetno dobar fudbaler.

"Zadržao bih Rafaela Leaoa, ima snagu i talenat. Ako talentovanim uvijek tražiš mane, onda uvijek krećeš od nule. Mislim da bi se i Milik iz Napolija dobro snašao, a lično bih pokušao da dovedem Cavanija i Icardija. Mauro bi bio izvrsno pojačanje, idealna situacija", poručuje Simone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Simone je u Milanu igrao od 1989. do 1997. godine i od 2001. do 2002. godine i u tom periodu osvojio je četiri titule prvaka Italije i dvije Lige šampiona. Osim toga, između ostalog je igrao i za PSG te Monaco.

Svemu na kraju dodajmo kako su Rossoneri prije prekida šampionata bili na 7. poziciji u Seriji A te su klub koji je postigao najmanje golova od svih iz vrha tabele i jasno je kako će im trebati napadači.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hame
Milan treba da dovede arape
4 0
Mele
Zlaja i Balotelli, kakav Cavani, pa Zlatan ga htio prebiti u Parizu na treningu.. Icardi je dobar opet je u formi, ali preskup..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti