Milanova legenda se prisjeća: Na Marakani me ujeo pas, policajci su nas zastrašivali

Costacurta o svom gostovanju u Beogradu

Milanova legenda se prisjeća: Na Marakani me ujeo pas, policajci su nas zastrašivali

Edmir Škorić

Nekadašnja legenda Milana Alessandro Costacurta govorio je o Marakani za koju ga po svemu sudeći ne vežu lijepe slike.

Napoli večeras gostuje u Beogradu kod Crvene zvezde, a u Italiji se uveliko priča o "paklu", pa je jutros tema bio tunel na stadionu Marakana koji je nalik scenama iz horor filmova, a i Costacurta ima loše mišljenje o stadionu u Beogradu.

"Sjećam se policajaca koji su nas prljavo gledali, vrtjeli pendreke i zastrašivali. Ništa pogrešno nisu uradili, ali mi je to ostalo u sjećanju. Za vrijeme proslave pobjede ujeo me je policijski pas", kazao je Costacurta za Gazzettu dello Sport.

Nema sumnje da je Napoli veliki favorit u Beogradu i da se mnoge ružne stvari pišu samo kako bi se podigla atmosfera, a ona je sama po sebi nevjerovatna kada Zvezda igra evropske mečeve.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica Zvezda - Napoli igra se večeras od 21 sat, pa vidjet ćemo hoće li Italijani opet proći pakao Marakane ili će imati samo riječi hvale za Beograđane.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Laže, policijski psi su tada imali brnjice.
6 4
king11
to je bio srpsko-policijski pas
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi