Milivojević na presici pred Napoli citirao Ancelottija

Milivojević na presici pred Napoli citirao Ancelottija

E. Škorić

Trener Crvene zvezde Vladan Milivojević danas se obratio novinarima na press konferenciji koja je zakazana povodom duela s Napolijem u Ligi prvaka.

Zvezda igra u grupi C s PSG-om, Napolijem i Liverpoolom, a tim iz Napulja je sutra od 21h prvi rival Beograđanima.

"Kako sad ovo najaviti i šta ova utakmica znači za nas? Došli smo do onog trenutka koji jedva čekamo. Mislim da mnogo znači za klub, jer je Zvezda veliki klub. Mislim da je ova generacija napravila jedan veliki uspjeh. Ono što smo interno htjeli u svlačionici jeste to da probamo da vratimo Zvezdu na puteve stare slave. Budite ubijeđeni da ćemo uraditi sve da ne stanemo na ovome", rekao je Milojević i dodao:

"Igramo u jednoj teškoj grupi i ja ću ovom prilikom citirati trenera Napolija Carla Ancelottija kada je za Zvezdu, prilikom komentarisanja grupe C, rekao: ''To je jedan fascinantan autsajder''. Što se tiče samog meča, ne treba tu puno pričati. Jedva čekamo, motivisani smo. Imam veliko povjerenje u igrače. Drago mi je što će u utorak sve biti u ritmu Zvezde i Srbije. Biće to jedan spektakl. Uz veliki respekt prema Napoliju i ostalim klubovima, ali ne plašimo se nikoga. Neka bude kako biti mora".

Otkrio mu je neke detalje i Siniša Mihajlović, koji je godinama radio u Italiji.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Čuo sam se sa Mihajlovićem i razmijenili smo nekoliko podataka. I za meč sa Napolijem i neke druge fudbalske. Ovim putem mu se javno zahvaljujem na svim savjetima koje mi je uputio", rekao je na kraju Milivojević.

Top Komentari

Medo-Brundo
Ope malo zvezda...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi