Italijanski mediji bruje o tunelu iz horor filmova na stadionu Crvene zvezde

Šta čeka večeras Napoli?

Italijanski mediji bruje o tunelu iz horor filmova na stadionu Crvene zvezde

E. Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde večeras na Marakani igraju protiv Napolija utakmicu prvog kola grupne faze Lige prvaka.

Nekadašnji prvak Evrope uspio je ostvariti veliki uspjeh u kvalifikacijama i nakon skoro 30 godina ponovo se plasirati u grupnu fazu najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu. Zvezda se našla u nevjerovatno teškoj grupi s Napolijem, Liverpoolom i PSG-om.

Prvak Srbije put u Ligi prvaka počinje večeras pred svojim navijačima protiv Napolija. Nema sumnje da će Marakana biti ispunjena do posljednjeg mjesta, te da će igrače italijanskog kluba dočekati paklena atmosfera.

Pored toga mediji u Italiji danas bruje o videu koji se pojavio na društvenim mrežama koji pokazuje kako izgleda tunel za igrače na stadionu Zvezde. Mnogi su se zgrozili tunelom i poručili da Napolitancima neće biti lako pogotovo kada izađu iz tunela, jer tek tada počinje pakao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, treba dodati da je ovaj snimak nešto stariji, te da su novinari iz Italije poručili da je tunel ofarban i nešto sređeniji, ali da i dalje daje znakove kao neka scena iz horor filmova.

Top Komentari

MirzaBarucic
Jbla vas C. Zvezda.
27 9
king11
đaba im tunel i navijači, na terenu se odlučuje
19 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti