Milanović iz FK Željezničar otišao u Sloveniju

Potpisao za Triglav

Milanović iz FK Željezničar otišao u Sloveniju

M. Šljivak

Milan Milanović karijeru nastavlja u Sloveniji.

Iskusni 28-godišnji veznjak napustio je krajem prošle sezone Željezničar iz Banja Luke i postao je slobodan igrač.

Dugo je trajala njegova potraga za novim timom. Na kraju je prihvatio ponudu iz Slovenije i potpisao je ugovor sa Triglavom iz Kranja.

Milanović iza sebe ima impresivnu karijeru. Igrao je u Palermu, Sieni i Vicenzi, te je bio član omladinskih selekcija Srbije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U Željezničar je došao kao veliko pojačanje u februaru ove godine. Za banjalučki tim je odigrao 13 utakmica i postigao je tri gola.

Triglav je trenutno osmi tim u prvenstvu Slovenije sa osvojenih šest bodova iz osam utakmica.

Top Komentari

hRASNICArULES
Haha gledaj Saše Ćuka kvazi menađera i ublehe koji je Želji uvaljivao polovnjake u dogovoru sa najgorom upravom u historiji kluba do prije godinu dvije, još mu brat i on pisali po Željinoj temi na forumu, kakve face koje više ne smiju prismrditi kapiji stadiona Grbavica
0 4
Mostar
Seljacina Ono prava seljacina primit cete 6 kom barem se nadam radi gol razlike posto igra gol razlika vaznu ulogu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije