Željezničar ST doveo dvojicu novih fudbalera

Prvoligaš iz RS-a se pojačao

Željezničar ST doveo dvojicu novih fudbalera

FK Željezničar Sport Team dodatno je pojačao svoje redove pred narednu sezonu u 1. ligi RS.

Banjalučani će nastojati da ponove sjajnu prošlu sezonu u kojoj su predstavljali najprijatnije iznenađenje osvajanjem četvrtog mjesta, a u prilog tome svakako idu i pojačanja koja stižu.

Iako je nekoliko oslonaca iz prošle sezone u međuvremenu napustilo klub, na 'Predgrađu' nisu sjedili skrštenih ruku i ovih dana doveli su još dvojicu novih fudbalera, tačnije Nedeljka Crnomarkovića i Harisa Džaferovića.

Crnomarković ima 23 godine, po vokaciji je vezni igrač, a u Željezničar stiže nakon što je prethodno igrao za Rudar Prijedor, Podgrmeč, Slaviju i Slobodu iz Novog Grada. Džaferović koji je napadač je mlađi tri godine, a u karijeri je dosad nastupao za Vitez, Mladost Doboj Kakanj i Sarajevo (U19).

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ekipa koju vodi Zoran Ćurguz će, dodajmo i to, danas odigrati 'generalku' pred start sezone u 1. ligi RS. Protivnik će biti Sloga iz Doboja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi