Milenković za nastavak Fiorentinine serije, velike ovacije za Riberyja

Serija A

Milenković za nastavak Fiorentinine serije, velike ovacije za Riberyja

E. Škorić

Nogometaši Fiorentine ostvarili su i treću uzastopnu pobjedu.

Fiorentina je nakon Sampe i Milana, savladala i Udiense. Istina, minimalno, rezultatom 1:0, ali u svakom slučaju zasluženo.

Prvo poluvrijeme nije bilo sadržajno, no nastavak donosi dosta uzbuđenja, posebice nakon pogotka Viola za 1:0 u 72. minuti.

Pulgar je izveo korner, a Milenković glavom postiže svoj drugi ovosezonski gol za pobjedu Fiorentine, koja igra sve bolje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fiorentina se sada popela na šesto mjesto s 11 bodova, a danas je posebne ovacije dobio Frank Ribery, koji je odigrao 88 minuta na visokom nivou i bio je izuzetno opasan po gol gostiju iz Udina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi