Miletić: Da se prvenstvo nastavilo, vjerujem da bismo osvojili titulu, ako ne i duplu krunu

Prvotimac Željezničara

Miletić: Da se prvenstvo nastavilo, vjerujem da bismo osvojili titulu, ako ne i duplu krunu

E. Škorić

Luka Miletić oporavio se nakon povrede i vratio se na terene, a trenutno se sa ekipom Željezničara sprema za novu sezonu.

Miletić je za SportSport.ba govorio o povredi zbog koje je izbivao jedan duži period, ali i o ambicijama kluba, Amaru Osimu..-

"Dobro se osjećam. Prvi period nakon povrede je bilo teško. Imao sam duplu operaciju, ali za moj oporavak dobro je došlo ovo doba korone. Skoro da sam se do kraja oporavio i iz dana u dan ide sve bolje", rekao je Miletić za SportSport.ba, dodavši:

"Ja uvijek dajem svoj maksimum i tako ću davati i sa Željezničar. Nadam se najboljim rezultatima, kakve naši navijači i zaslužuju".

Koliko Željezničar može u ovoj sezoni?

"Da se prvenstvo nastavilo, vjerujem da bismo uzeli titulu, ako ne i duplu krunu. Borit ćemo se za prvo mjesto, nadamo se da ćemo uspjeti osvojiti titulu".

Evropa?

"Pripremat ćemo se što bolje, pa se nadamo da ćemo napraviti taj iskorak".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kakav je trener Amar Osim?

"Šef je stvarno poseban. Radio sam sa dosta trenera, ali Amar ima neku karizmu i odličan je i van terena i na terenu", zaključio je Miletić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Bajke su na trećem spratu, niz hodnik, druga lijevo.
11 9
Penderinos
Da je babi muda bila bi djed
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije