Miličević pred Portugal: "Motiv imamo..."

Osim Miličevića medijima se obratio i Prcić

Miličević pred Portugal: "Motiv imamo..."

Esmer Oštraković

Reprezentativci Bosne i Hercegovine vrijedno rade kako bi što spremniji dočekali naredne utakmice u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pred našim fudbalerima su dvije teške utakmice, a posebno se tu misli na onu prvu koju reprezentativci Bosne i Hercegovine igraju u Portugalu.

Nakon današnjeg treninga koju su reprezentativci uradili u teretani medijima su se obratili Sanjin Prcić i Hrvoje Miličević.

"Odlično protiču pripreme. Atmosfera je odlična, dobro se spremamo. Treniramo intenzivno da bi bili spremni za ove dvije utakmice", rekao je Prcić.

Neki igrači su dosta ranije završili svoja prvenstva.

"Pa dobro, to je sigurno. Međutim zato se i jesmo malo ranije okupili. Da zajedno stvorimo jedan dobar kolektiv. U dobroj smo formi i spremamo se dobro za utakmice".

Oglasi

O Portugalu?

"Čeka nas teška utakmica, ali i mi imamo kvalitet. Dobrom i hrabrom igrom sigurno možemo ostvariti dobar rezultat", završio je Prcić.

Medijima se obratio i Miličević.

"Pripreme dobro teku, čekamo Hadžiahmetovića i Džeku kojem želim sreću u večerašnjem finalu. Sve teče po planu i u najboljem redu", kaže Miličević.

Smatra da je iza njega dobra sezona.

"Mislim da sam odradio jako dobru sezonu, kako ja tako i klub. Napravili smo historijski rezultat. Odigrao sam skoro sve utakmice, mislim 50 ove sezone".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Govorio je Miličević i o utakmici sa Portugalom.

"Sigurno da su favoriti, igraju pred svojom publikom imaju sve pobjede u grupi. Mislim da ćemo se pripremiti najbolje i analizirati ih što je moguće bolje. Motiv imamo, rasprodali su cijeli stadion i vjerujem da će atmosfera biti fantastična", završio je Miličević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi