Milićević se vraća tamo gdje je u Belgiji sve počeo

Eupen želi bh. reprezentativca

Milićević se vraća tamo gdje je u Belgiji sve počeo

S. Mlaćo

Bh. fudbaler Danijel Milićević mogao bi već u ovom mjestu napustiti belgijski Gent. Miličeviću u Gentu ne cvjetaju ruže i njegov odlazak je neminovan, a već se pojavio i prvi klub koji je zainteresiran za njegove usluge.

Radi se o Eupenu, također timu iz Belgije, koji je ustvari i bio prvi klub bh. reprezentativca u toj zemlji. Sigurno da Miličević iz Eupena nosi lijepe uspomene i neće biti iznenađenje ukoliko se transfer i ostvari.

Milićević je sa Gentom osvojio i titulu prvaka, a sada dobija vrlo malu minutažu. U posljednjih sedam utakmica većinom je ulazio sa klupe i to posljednjih petnaestak minuta.

I sam je priznao da je nezadovoljan u Gentu, te je istakao i da je na ljeto razmišljao o odlasku.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Ovaj 31-godišnji vezista za reprezentaciju BiH je upisao tri nastupa, a prije toga je nastupao za omladinske selekcije Švicarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi