Milik se nekako izvukao, igrat će protiv Bosne i Hercegovine!

Reagovao na vrijeme

Milik se nekako izvukao, igrat će protiv Bosne i Hercegovine!

A. Čaušević

Arkadiusz Milik je posljednjih sedmica bio u centru pažnje kako italijanske tako i bh. javnosti zbog mogućeg transfera u Romu i odlaska Edina Džeke u Juventus. 

Na kraju je sve propalo, a Milik je ostao u Napoliju. Kako sada stvari stoje vrlo lako bi se moglo desiti da cijelu sezonu presjedi na klupi.

Svi ostali igrači Napolija su ostali blokirani u Napulju i nije im dozvoljen odlazak na utakmicu protiv Juventusa te se nalaze u samoziolaciji zbog pozitivnih slučajeva koronavirusa.

Ipak, Milik se uspio izvući na vrijeme te je otputovao za Poljsku prije nego što je stupila na snagu odluka Civilne zaštite da Napolitanci ne smiju putovati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ovo znači da će 26-godišnji uredno konkurisati za utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom 14. oktobra, kao i ranije mečeve protiv Italije i Finske.

Top Komentari

HarisADP
Odigrao jw on svoje nazalost. Oba koljena mu s****na
1 2
AsmirM
Ovaj i nije sa ekipom zato je pobjego kuci .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi