Navijači će moći bodriti Zmajeve i protiv Holandije na Bilinom Polju!

Duel Lige nacija

Navijači će moći bodriti Zmajeve i protiv Holandije na Bilinom Polju!

S. Mlaćo

Kako je SportSport.ba prvi i objavio, 1800 gledalaca će moći prisustvovati susretu BiH - Sjeverna Irska na stadionu Grbavica 8. oktobra.

Na južnoj tribini bit će smješteno 300 osoba, na istočnoj 800 i na sjeveru 700 uz, naravno, obavezno nošenje maski, pridržavanje socijalne distance i ostalih uputa.

Iz NS BiH su danas potvrdili da će publika biti prisutna i u duelu Lige nacija 11. oktobra na Bilinom Polju protiv Holandije.

"Na sastanku održanom na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu, precizirani su detalji oko povratka gledalaca na utakmice koje reprezentacija BiH igra 8. oktobra sa Sjevernom Irskom u okviru baraža za plasman na Euro 2020, te protiv Holandije 11.10. u Ligi nacija.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zaključeno je da se omogući djelimično prisustvo gledalaca na ovim utakmicama uz striktno poštovanje "Uefinih minimalnih zdravstvenih i higijenskih uslova za povratak gledalaca", te uz obaveznu primjenu zdravstvenih i sigurnosnih mjera koje zahtijevaju lokalne vlasti.

Ukupan broj dostupnih ulaznica neće biti veći 2000, a informacija o distribuciji ulaznica biće naknadno objavljena", stoji na stranici NS BiH.

Top Komentari

Brazuka
Pustite i za premijer ligu. Ovo je cirkus jbt mtel vico i ostali krimosi
6 0
Arnel925
1800 je super. I tako u Zenici kad igramo ne bude vise od 8000. Mala razlika.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi