Milik na kraju cijele priče seli u Englesku

Neće ostati u Napoliju

Milik na kraju cijele priče seli u Englesku

E. Škorić

Iako je bio blizu prelaska u Romu, čini se da će napadač Napolija Arkadiusz Milik put Londona.

Poljski reprezentativac je u određenoj svađi s Napolijem i jasno je da u Napulju na njega više ne računaju, ali mu je propao transfer na Olimpico, što ujedno znači da je i Edinu Džeki propaoi transfer u Juventus.

Roma će zadržati Džeku, Juve umjesto bh. napadača dovesti Alvara Moratu, a Milik će morati da potraži novi klub. Prema posljednjim informacijama, njegova nova destinaciaja bit će Tottenham.

Jose Mourinho želi rasteretiti Haryja Kanea i u mladom Poljaku vidi najidealnije rješenje, te ga je i ranije pokušavao dovesti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milikov ugovor s Napolijem traje samo do kraja sezone, pa klub ga mora prodati ili riskirati da će ga na kraju sezone izgubiti besplatno.

Top Komentari

sipopugaloma
Na Grbavici dan zalosti... Skoric prati vise Milika nego Amar Lutvu
10 2
COVID19
Na Grbavici zastave na pola koplja
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi