Roma gubi strpljenje sa Milikom, spreman je 'plan B'
Foto - EPA

Luka Jović nova meta

Roma gubi strpljenje sa Milikom, spreman je 'plan B'

M. Šljivak

Ekipa Rome uveliko traži zamjenu za Edina Džeku.

Bh. napadač već dugo se povezuje sa prelaskom u Juventus, ali transfer još uvijek nije završen jer se čeka rasplet situacije između Arkadiusza Milika i Napolija.

Iako je sve dogovoreno Napoli još uvijek ima svoje zahtjeve prema poljskom napadaču. To za sada koči kompletnu stvar i Roma polako gubi strpljenje, pa Vučica pomalo gleda i prema drugim fudbalerima.

Ako se ubrzo ne riješi sve sa Milikom rukovodstvo rimskog tima će se okrenuti napadaču Real Madrida Luki Joviću i on je sada plan B tima sa Olimpica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Real Madrida Zinedine Zidane odlučio je da oslobodi Jovića da potraži sreću negdje drugo. Kraljevi bi ga poslali na posudbu, a Roma će pokušati da ga dovede u svoje redove ako plan sa Milikom ne uspije.

Najveća žrtva silnog odugovlačenja Milika i Napolija je Edin Džeko i svakako se svi nadamo da će ubrzo sve biti gotovo, te da će dijamant napraviti transfer.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

afanfadila
I navijaci zelje gube strpljenje
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi