Svi na oproštajnoj večeri, ali Milika nije bilo: Shrvanog su ga kasnije izvukli iz stana

Nije mu do života

Svi na oproštajnoj večeri, ali Milika nije bilo: Shrvanog su ga kasnije izvukli iz stana

Edmir Škorić

Arkadiusz Milik bio je tmurno raspoložen u nedjelju i nije želio sudjelovati u oproštajnoj zabavi koju je organizovao njegov bivši saigrač Allan.

Brazilski veznjak koji je u ljetnom prijelaznom roku napustio Napoli i otišao u Everton, odlučio je nakon utakmice sa WBA da se vrati u Italiju samo kako bi priredio oproštajnu večeru sa svojim donedavnim saigračima.

Došao je u nedjelju s nekoliko dresova Evertona koje je poklonio dojučerašnjim kolegama iz svlačionice, ali na zabavi ili večeri igrača Napolija i Allana nije bilo Milika.

Poljak je ostao kod kuće u Posillipu, ali su ga navodno neke kolege kasnije shrvanog izvukle iz stana i 26-godišnji napadač je onda došao da se pozdravi s Allanom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gazzetta dello Sport tvrdi da je Milikovo ponašanje povezano s njegovom sagom o transferu. Poljak je još uvijek u Napoliju, gdje bi mogao i ostati jer su sve manje šanse da će preći u Romu, a njegov klub mu prijeti slanjem na tribine.

Milik se plaši da će u najgorem scenariju da se dogodi upravo to i da će mu propasti cijela sezona, a imao je volju u Romi naslijediti Edina Džeku i napraviti novi veliki korak.

Top Komentari

AmarBolan
J*ebes parove i zadruge, sta su sportsport.ba, bgm.
14 0
K79
Pa kad ima toliku volju sto onda ne oprosti te plate koje mu duguju ako mu uopšte ista i duguju
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti