Upropastio je transfer Džeki, a danas je doživio najveće poniženje u karijeri
Foto - EPA

Milik će ostatak sezone gledati sa tribina

Upropastio je transfer Džeki, a danas je doživio najveće poniženje u karijeri

M. Šljivak

Poljski napadač Arkadiusz Milik je u prelaznom roku bio jedna od glavnih tema širom Evrope.

On je na kraju ispao glavni krivac što Edin Džeko nije napravio transfer u Juventus, jer se nije želio odreći plata koje mu je klub po kazni oduzeo i Napoli je zatim blokirao transfer u Romu.

Tako Milik nije pojačao Romu, Džeko je ostao u klubu i propao mu je transfer u Juventus, da bi danas poljski fudbaler doživio najveće poniženje u životu.

Rukovodstvo Napolija je u dogovoru sa trenerom Gennarom Gattusom odlučilo da Milika precrta iz svih kombinacija za ovu sezonu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U danas objavljenom sastavu za sezonu Serije A i Evropsku ligu, Milik nije našao svoje mjesto, pa će on ostatak sezone očigledno provesti na tribinama.

Očekivan potez.

Top Komentari

Saimai1316
To nije korektan potez,ako on kao uposlenik tog kluba ima problema sa upravom to trenera ne treba da interesuje i nijedan trener to nebi smio dopustiti da mu se uprava mijesa i odredjuje ko ce biti na takav nacin kaznjen
0 8
snupi
Rekoh ja prije par dana da ce on zavrsiti na tribinama.I neka je zbog Dzeke.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi