Čovjek koji je upropastio Džekin transfer u Juventus u januaru napušta Napoli
FOTO - EPA

Počeli pregovori

Čovjek koji je upropastio Džekin transfer u Juventus u januaru napušta Napoli

A. Beganović

Poljski napadač i čovjek zbog kojeg je propao tranfer Edina Džeke u Juventus, Arkadiusz Milik, mogao bi u januaru napustiti Napoli.

Prema pisanju italijanskih medija juče su se Milikovi agenti sastali sa čelnicima Napolija te su razgovorali o "formuli" njegovog odlaska u zimskom prelaznom roku.

Ovom napadaču ugovor sa Napolijem ističe u junu naredne godine, odbio je potpisati novi zbog čega u italijanskom klubu ne računaju na njegove usluge.

Međutim, čini se da će se na kraju pronaći "izlaz" koji će zadovoljiti sve zainteresirane strane, a to znači Milikov odlazak u januaru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za njegovim uslugama su navodno zainteresirani Tottenham i Atletico Madrid, a koliko će Napoli tražiti na ime obeštećenja, u ovom trenutku nije poznato. Vjerovatno, brojke neće biti onakve kakve su željeli u Napoliju s obzirom da mu ugovor ističe na ljeto naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi