Milik želi transfer u Madrid?

Da li će Poljak na ljeto u Atletico?

Milik želi transfer u Madrid?

Napadač Napolija Arkadiusz Milik želi u Atletico Madrid ovog ljeta. Inače, on nije produžio ugovor sa Napolijem i isti ističe naredne godine.

Španski La Razon je nastavio priču koju je jučer donio Corriere dello Sport, priču o ozbiljnom interesu Atletico Madrida za Milika i odluci Napolija da njegovu cijenu snizi sa 40 na 25 miliona eura.

Navodno Atletico već odavno prati Milika, a sada se vjeruje da se napadaču sviđa ideja transfera u Madrid i da je itekako otvoren za isti.

Inače, čini se da su noćne more s povredama konačno iza Milika koji je nakon 20 golova u prošloj sezoni, ove (do prekida) postigao 12 u dresu Napolija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Plata je jedinoš to bi moglo predstavljati problem za Atletico pri realizaciji Milikovog transfera s obzirom da Poljak zahtjeva minimalno pet miliona eura godišnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi