Milinković-Savić: Juventus je veliki klub, a i brat Vanja je u Torinu...

Želi transfer u torinski klub

Milinković-Savić: Juventus je veliki klub, a i brat Vanja je u Torinu...

Srbijanski fudbaler Sergej Milinković-Savić gotovo sigurno će napustiti Lazio.

U protekloj sezoni Milinković-Savić je bio jedan od najboljih fudbalera Lazija, što nije prošlo nezapaženo od strane najvećih evropskih klubova, koji su voljni da ga angažuju u ovom prijelaznom roku.

Najveće šanse za potpis Sergeja navodno ima Juventus, a važnu ulogu pri odluci bi mogao imati njegov brat Vanja, koji igra za Torino.

"Svašta se piše, mnogi klubovi su i igri, pa i Juventus. To je veliki klub, najveći u Italiji, to se lako može zaključiti. Također, i moj brat Vanja živi u Torinu, a meni je porodica veoma važna", kazao je Milinković-Savić, prenose italijanski mediji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milinković-Savić je također dodao da će posljednju riječ oko transfera dati Lazio, za koji je, podsjećanja radi, ugovorom vezan do 2022. godine.

Osim Juventusa, ovaj vezni igrač se još dovodi u vezu sa Realom, PSG-om, Manchester Unitedom...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
I LAZIO JE PREVISE ZA NJEGA
16 1
Meeseeks
Ti si na ovom svjetskom pokazo koliko vrijediš. Ko tebe plati 100 milja taj il je glup il lud.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi