Niko ne radi posao kao Juventus

Na pragu sjajnog dogovora

Niko ne radi posao kao Juventus

M. Šljivak

Torinski Juventus odavno je poznat kao tim koji prvi čuda kada su transferi u pitanju.

Za Bianconere gotovo da ne postoji nemoguća misija, a u narednom periodu bi put Torina mogao i talentovani holandski štoper iz redova Ajaxa Matthijs de Ligt.

Momak kojeg traže svi evropski velikani bi u zanimljivom transferu na kraju mogao završiti u Juventusu. Pored novca Juve će holandskom velikanu ponuditi i napadača Moisea Keana što je svakako primamljivo ekipi Ajaxa.

Posao se dogovora preko poznatog menadžera Mina Raiole. On predstavlja obojicu fudbalera i dogovor bi zbog toga mogao biti znatno olakšan.

De Ligt se smatra jednim od najboljih mladih defanzivaca svijeta i svakako bi dobio šansu da pokaže šta zna u redovima torinskog giganta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ako do transfera i razmjene zaista i dođe Juve će još jednom pokazati da niko ne može da im parira u sklapanju zaista sjajnih poslova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi