Milinković-Savić ponovo govorio o Juventusovom dresu
Foto: EPA

Od 2015. je u Laziju

Milinković-Savić ponovo govorio o Juventusovom dresu

Srbijanski fudbaler Sergej Milinković-Savić ponovo je prokomentarisao priče o eventualnom transferu.

Ime ovog 24-godišnjeg veziste se gotovo u svakom prijelaznom roku dovodi u vezu s brojnim klubovima, a jedan od njih je i Juventus protiv kojeg će večeras igrati u sklopu 15. kola Serie A.

Uoči utakmice novinari, naravno, nisu propustili priliku da upitaju Milinković-Savića hoće li obući crno-bijeli dres.

"Sada sam ovdje, u Laziju i razmišljam samo o tom klubu, ali nikada se ne zna", rekao je Milinković-Savić u mikrofon internet servisa DANZ, pa se dotakao same utakmice.

"Vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat, učinit ćemo sve da pobijedimo, ali bolje je da o tome ne pričamo. Utakmica protiv Juventusa se uvijek priprema drugačije od ostaih, jer imaju najbolje igrače i uvijek jure najviše ciljeve", dodao je.

U ovoj sezoni Lazio igra odlično, trenutno je na trećem mjestu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Titula? Ne, previše je. Cilj nam je da stignemo tamo gdje želimo, da budemo među četiri najbolja tima u Italiji", prokomentarisao je klupske ciljeve.

Ove sezone Milinković-Savić je za Lazio odigrao 14 utakmica u prvenstvu i pritom je postigao dva pogotka uz pet asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi