Milinković-Savić zaboravio kako je dao gol Juventusu!

Ni sam se ne može sjetiti

Milinković-Savić zaboravio kako je dao gol Juventusu!

E. Škorić

Lazio je jučer s 3:1 pobijedio Juventus na Olimpicu, a strijelac drugog gola bio je Sergej Milinković-Savić.

Srbijanski reprezentativac je bio jedan od junaka Rimljana, ali priznaje dan kasnije da se uopće ne sjeća kako je postigao gol.

''Ne znam šta bih rekao, velika je stvar da postignete gol i pobijedite. Ja se čak i ne sjećam šta sam uradio, moraću da gledam snimak!", izjavio je SMS.

"Vidio sam Luisa Alberta kako se priprema na centaršut, pa sam izveo kretanje znajući da njegovi pasovi uvijek idu ka golu", dodao je veznjak.

Lazio je treći s 33 boda i sve bliže svom cilju, a to je plasman u Ligu prvaka, dok je Juve na 36 bodova i sada na dva boda od vodećeg Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo je inače bio tek prvi poraz u sezoni za Staru damu.

Top Komentari

dinas
Neko treba da odgovara sto kapiten trece ekipe na tabeli u Italiji nece da igra za reprezentaciju.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi