Milioni koče dogovor između Hasića i Bešiktaša

Menadžeri ne odustaju

Milioni koče dogovor između Hasića i Bešiktaša

Midhat Šljivak

Ajdin Hasić još uvijek nije potpisao ugovor sa Bešiktašom, iako je najavljivano kako će se to desiti u posljednjoj sedmici stare godine.

Mladi bh. veznjak odavno već trenira sa istanbulskim timom, ali menadžeri traže previše novca za njegov potpis, pa tu cifru turski velikan ne želi platiti.

Sada su zahtjevi za potpis dva miliona eura. Iako je cifra nešto manja od prethodne (više od tri miliona), rukovodstvo turskog tima smatra da je to previše novca.

"Želimo da on što prije zaigra. Međutim, cifra od dva miliona eura je prevelika, moraju spustiti zahtjeve", rekao je klupski menadžer Erdal Torunogullari.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Za sada je Hasić tako još uvijek bez kluba. On trenira sa ostatkom ekipe Bešiktaša, ali dogovor još uvijek nije na vidiku.

Plan Bešiktaša je da u slučaju potpisa bh. fudbalera odmah pošalje na kaljenje, ali za sada dogovora nema na vidiku.

Top Komentari

Bhf111
Budale sve vece i vece. Igraju se njegovom karijerom. Igraju se previse. Njegovom ocu poruciti da mu ta 2 miliona ne znace nista. Da potpise bez ikakvih para. Nek igra svoju igru zaradice tek milione. A te menadzere poslati u pm.
8 0
user1577876331
Otac glupan pohlepni,mali bi već kucao na vrata prvog tima Dinama. Ovako će završiti u Vrbanjusi
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi