Ljajić i Jajalo u januaru postaju saigrači?
Ljajić je na meti Udinesea i Verone

Srbijanski nogometaš po svemu sudeći napušta Bešiktaš

Ljajić i Jajalo u januaru postaju saigrači?

S. Pašalić

Adem Ljajić bi se u zimskom prelaznom roku mogao vratiti u Italiju.

Srbijanski nogometaš je nastupao za Fioretinu, Romu, Inter i Torino, a sada je na meti Udinesea i Verone.

Ljajić je 2018. godine otišao iz Torina na posdubu u Bešiktaš, a turski klub ga je ovog ljeta otkupio za 6.5 miliona eura.

Ipak, turski mediji pišu da je 28-godišnji veznjak u lošim odnosima sa trenerom Bešiktaša i da nije zadovoljan sa statusom u ekipi. Trener turskog tima također ne može biti zadovoljan sa Ljajićem koji je ove sezone u 20 utakmica postigao samo tri gola.

Udinese i Verona žele iskoristiti tu situaciju i dovesti Ljajića, a navodno bi 5 miliona eura bilo dovoljno da ga vrate u Seriju A. Problem bi ipak mogla biti plata Ljajića koja iznosi 3.4 miliona eura po sezoni pa ostaje da se vidi da li će do transfera na kraju doći.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi