Reprezentativna pauza stvorila probleme Realu
FOTO: EPA

Očekuju ih dvije važne utakmice

Reprezentativna pauza stvorila probleme Realu

H. Zilić

Za deset dana očekuje nas El Clasico između Barcelone i Real Madrida, a reprezentativna pauza stvorila je probleme Kraljevima.

U duelu Brazila i Kolumbije zbog povrede mišića teren je napustio Eder Militao.

Nakon prvih pregleda ustanovljeno je da reprezentativac Brazila i prvotimac Reala mora pauzirati dvije sedmice, što znači da će propustiti meč Lige prvaka protiv Shakthara, ali sve izvjesnije i El Clasico koji je na rasporedu 24. oktobra u 16:15.

Militao je jedan od ključnih igrača Kraljeva u defanzivnom dijelu i Ancelotii će biti na mukama pred dva veoma važna susreta u Ligi prvaka i prvenstvu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pomenuti fudbaler je skupio 17 nastupa za selekciju Brazila, a na Santiago Bernabeu stigao je 2019. godine iz redova portugalskog Porta.

Prije Porta nosio je dres brazilskog Sao Paola gdje je i počeo karijeru te prošao sve omladinske selekcije.

Top Komentari

Klicko
Cuj militao igrač hahahahahahahaha
0 5
denimen9
Falit ce protiv Shakthara, ali nece se osjetiti protiv Barcelone, jer su taraba
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi