Milivojević: Zamolio sam Salaha da kaže sudiji kako nije bio penal, ali uzalud

Smatra da nije bilo kontakta

Milivojević: Zamolio sam Salaha da kaže sudiji kako nije bio penal, ali uzalud

E. Škorić

Vezni nogometaš Crystal Palace Luka Milivojević smatra da nije bilo kontakta između njega i Mohameda Salaha nakon kojeg je dosuđen penal za Liverpool.

Redsi su slavili s 2:0 u gostima kod Palacea u ponedjeljak navečer, a vodeći gol postigao je James Milner nakon što je penal iznudio Salah, no Milivojević vjeruje da nije bilo elemenata za najstrožu kaznu.

"Ne želim VAR u ovoj ligi i po mom mišljenju u ovoj zemlji imate najbolje sudije na svijetu. Mislim da VAR neće pomoći, to su ljudska bića i ponekad pogriješe. Salahovo mišljenje je da je sudija uradio pravu stvar, a mi moramo da poštujemo sudiju", rekao je Milivojević, pa je dodao:

"Po mom mišljenju, ipak, mislim da nije bio penal. Mo je pokušavao da dodirne loptu, nje uspio i onda je pao. Nisam imao kontakt sa Salahom i za mene to nije bio penal. To je ipak moje mišljenje, sudija je to drugačije vidio".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Rekao sam Salahu da kaže sudiji da to nije penal, a on mi je rekao: 'Da, bio je'. S njegove tačke gledišta to je bio penal i više ne želim pričati o tome", zaključio je Milivojević.

Top Komentari

muha
Pa nije ga on ni faulirao nego Sakho.
21 0
BosnaZmaj
Kad je luka pito salaha, ovaj mu odvratio sta znaci genocidna tvorevina, ovaj se poklopio usima i stavio prst u supak sam sebi
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi