Milner objasnio kako mu je Messi rekao da je magarac
Milner je namjerno udario Messija nakon čega je Argentinac izgubio živce

Dva igrača su imali žestok okršaj u prvoj utakmici na Camp Nou

Milner objasnio kako mu je Messi rekao da je magarac

S. Pašalić

Uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka između Liverpoola i Barcelone donijela je nekoliko neugodnih duela između igrača ova dva tima.

Luis Suarez i Andrew Robertson su vodili žestoku borbu na terenu zbog koje je igrač Liverpoola na kraju morao zbog povrede na poluvremenu ostati u svlačionici.

Bio je to samo jedan od primjera borbe koja se vodila na Anfieldu, a borba se vodila i u prvoj utakmici na Camp Nou kada je Barcelona slavila sa 3:0.

Lionel Messi i James Milner su u ovoj utakmici imali sukob koji je došao nakon što je igrač Liverpoola namjerno udario Argentinca što sudija nije vidio.

Milner je na kraju pružio ruku Messiju, ali je igrač Barcelone odbio da se rukuje sa igračem Redsa.

Englez je sada u intervjuu otkrio da se sukob nastavio i u tunelu tokom pauze koja je uslijedila nakon prvog poluvremena.

"Nije bio sretan. Dosta toga mi je rekao na španskom jeziku. Rekao mi je da sam 'burro' ", rekao je Milner.

"To se prevodi kao magarac, ali mislim da se to također koristi u španskom nogometu kao opšti pojam za nekoga ko ide naokolo i udara ljude", dodao je.

"Pitao sam ga je li dobro, ali nije obraćao pozornost. Mislim da nije shvatio da razumijem njegov španski"

"Rekao je: 'To što si učinio, to je zato što sam te nagazio'. Tada sam ga ostavio na miru i otišao u svlačionicu"

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ja se njemu mogu samo diviti. Zaslužio je s pravom da kaže ono što želi"

"Ono što je učinio u toj utakmici, stvari koje je radio tokom cijele svoje karijere ga čine igračem protiv kojeg je teško igrati", dodao je Milner.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi