18

Komentari (18)

criticos
Da zakljucimo? Klinci u nasoj ligi malo ali samo malo pokazu kvalitet iz talenta i odu u klub kojeg razvali Velez, a onda taj isti klub tu nase potencijalne mlade supertalente prebace u B tim. Djeco, raskid ugovora, kofere u ruke i u drugi tim Veleza ispocetka i to dzabe.
CrveniBar
A Milojevic je kao Koeman
AmellemA
Prašumaru, ako želiš znati ko je u ovoj priči Michael iz filma "The Call", onda odgovor potraži pri kraju filma.
Mackintosh
Refik je bio igracina. Ovaj mali pojma nema, da se ne lazemo
Neddim1
Ljudi dali 250k€ samo zato sto je Refikov sin? Daj nemojte mi vrijedjati inteligenciju, malac je talenat ali ocigledno ne dovoljan kao njegov otac. U Zelji je igrao vise nego korektno, ko je redovno pratio Zelju zna sta pricam.
bosnjak19781998
ti si lud, mali je teški antitalenat, igrao sam protiv njega par puta u juniorima, momak ni tu nije pravio razliku, kamoli u seniorskom fudbalu
thekupus
"ta će on, ja mu kroz noge probacivo"
bosnjak19781998
evo havera Anelovih što im pošalje opremu da ga ovi brane po portalima, momku je 22 godine, uskoro 23 a on je u zadnje 3 godine skupio 10-12 utakmica i vi mi pričate o nekom talentu? Momci njegovih godina u svim europskim ekipama prave milionske transfere i nosioci su ekipe, kakav talenat ne možeš se izborit ni na klupi da budeš u AEK-u, o čemu vi pričate??
Neddim1
Druze nije sve stvar talenta, ti ako ne radis na talentu dzaba ti sve. Malac ocigledno nije na nivou na kojem se ocekuje, da grize kao sto je to Refik radio. Za nase lige se ubio. To mu je domet nazalost.
Matic
Refikovo pasce koje je godinama uzimalo mjesto nasoj djeci. Nemojte se zacuditi ako ga opet vratimo i ako opet bude u prvom timu
mido1921
Pašče te napravilo keru pitarski
MethodMan
Evo njega nema par godina u BiH dje je to tvoje dijete ****m te corava
bosnjak19781998
Ovo se desi kad roditelj na silu pokuša od antitalentovanog dječaka napraviti fudbalera, zato roditelji, ako vidite da vam dijete nije za to, ne gubite džaba i svoje i njegovo vrijeme, knjiga u ruke, fakultet
King_Kenny
...koga boli kita za malog Crnogorca,sta mi imamo sa njim?...njegov tajo ne navija za BH klub protiv AEK-a,tako da me ni ovaj njegov majmun ne zanima...sto se mene tice moze polomiti obje noge.
Unikat
Kako će navijati legenda Aeka za Velez sa kojim nema dodirnu tačku, plus na sve to sin mu u Aeku. Glupi bošnjo. Ti bi navijao protiv kluba tvog djeteta.
CrveniBar
#Unicat glupane znaci da je podrzavao one Grke na Stebrenici, jer je to po tebi ligika! Konjino da mi brat, mater, nana, tetka, igra za strani klub koji igra protiv Veleza, Zelje, Sarajeva, TCa, Celika, Slobode, … ja bih navijao za nase. Ne da si ti glupi Bosnjo nego si stoka!
Nikoizniceg
Joj, mislio sam da sam sve procitao a o daj se pojavi CrveniBar. Ne komentsrisi logiku, to je nauka - a ti si neuk. Ovo ispod da treba da navija za naše klubove - to je, okej - ma da sumnjam da Liverpool navijac na Manchester United, ali eto, hajde - moze proci. Dovoditi u bilo kakvu korelaciju bilo sta iz devedesetih na sportskom portalu je krajnje primitivno, neuko, jadno i bijedno. Nadam se da ce banovati sve one koji se konstatno pozivaiu na devedesete na sportskom portalu. Prosetaj, imas klix pa se prepiri o politici i dogadjajiima 90-tih, ja od njiih bjezim ovdje - gdje ih se ne bi trebalo spominjati.
King_Kenny
@Unikat ...pa ne znam sto je g*vno uvalio u nasu mladu reprezentaciju,trebao ga je voditi Grcima,ali nece oni svasta,to jedino moze kod nas igrati,antitalenat sa dvije lijeve noge...ugurao ga taju preko stele u reprezentaciju i uzeo mjesto nekom nasem djetetu...zato nas i nema nigdje na fudbalskoj mapi,rastura nas Kazahstan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.