9

Komentari (9)

pjanke.sa
Zasto dajete prostor dvojici likova koji ruse nasu drzavu??? Pa sta je s vama novinarima??
Zaccheroni
So ****in what????? Haj jos onu Brnabicku izbacite kako ona i njena barbika lizu skupa vibrator
lalinjo
Slavi moj Vučiću i dijeli milione eura za pobjedu,pa evo da te pitam jedno pitanje,da li ti je poznato da je jučer preminuo Nebojša Petrović glumac, pjesnik i glazbenik od posljedica smrzavanja na klupi u parku u Novom Sadu,samo ti dijeli, a narod ti umire po parkovima i ulicama od gladi,nemaju krov nad glavom,zbog tebe i takvih ljudi umiru ne svojom voljom već zato što ti i takvi odlučujute o tome i ništa ne poduzimate. Ovo sve isto važi i za ove naše u BiH,ničija nije do zore gorila.
user1585859035
2 smrada i nema veze sa sportom sta se objavljuju ovo
kobe24
Pišam vam se u portal i u vaš poso
Ade1
Ovaj ss.ba Vico finansira
vedin
Jeste li vi sportski portal?
PlavoBijeli1921
Dobro ba hebo has grob 200 objava o jutros,dobili su svaka cast,al boli nas ***** realno
Lewa_9
kakav cirkus od drzave. bivsi predsjednik na hajduku navija za reprezentaciju Hrvatske, a trenutni u Srbiji navija za reprezentaciju Srbije. frankenstejn od drzave.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.