Miloš Galin se vraća u Prvu ligu Federacije?

Nakon tri mjeseca napustio Libanon

Miloš Galin se vraća u Prvu ligu Federacije?

S. Mlaćo

NK TOŠK jučer je ostao bez šefa struke. Fuad Grbešić nakon samo 20-tak dana razišao se sa federalnim prvoligašom iz Tešnja, a već danas bi moglo biti poznato ime njegovog nasljednika. 

TOŠK u drugom dijelu sezone ne pruža partije kakve su očekivali njegovi navijači, Grbešić nije donio pozitivni šok u svlačionicu i razlaz je bio neminovan.

Pored novog trenera, TOŠK bi u narednim danima trebao dobiti i novo ime u napadu. Naime, saradnju sa ovim klubom dogovorio je napadač Miloš Galin koji je posljednji angažman imao u libanonskom Sahelu, gdje je proveo samo tri mjeseca i vratio se u BiH.

Ovaj 28-godišnji napadač nosio je u prvom dijelu sezone dres Jedinstva, zatim dogovorio saradnju sa bugojanskom Iskrom, međutim u posljednji čas se predomislio i otišao u Libanon.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ukoliko ne bude imao problema sa papirologijom, Galin će potpisati ugovor sa TOŠK-om koji vodi bitku za opstanak u Prvoj ligi FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi