Samo rijetki će prepoznati slavnog fudbalera - Njegov izgled se poprilično promijenio

Kamera ga ulovila na tribinama

Samo rijetki će prepoznati slavnog fudbalera - Njegov izgled se poprilično promijenio

Midhat Šljivak

Dosta je fudbalera koji nakon završetka igračke karijere poprilično promijene fizički izgled, a među njima je i nekadašnja zvijezda srpskog fudbala Miloš Krasić. Njega je kamera 'ulovila' tokom meča Vojvodine i APOEL-a i samo su ga rijetki mogli prepoznati.

Nekadašnja zvijezda srpskog fudbala Miloš Krasić pojavio se večeras u Novom Sadu na utakmici njegovog bivšeg kluba Vojvodine i kiparskog APOEL-a.

Kamere su u jednom trenutku ulovile 38-godišnjeg Krasića na tribinama. Još uvijek ga krasi duga kosa, ali se boja poprilično izmijenila.

Zbog toga, ali i zbog naočara koje je nosio, samo rijetki su ga mogli prepoznati. Na ulici bi definitivno mnogi prošli pored njega bez da znaju o kome se radi.

Oglasi

Krasić je karijeru počeo u Vojvodini, ime je stekao u moskovskom CSKA, a dvije godine je potom nosio dres najvećeg italijanskog tima Juventusa.

Nakon Stare dame nastupao je za Fenerbahče, Bastiju i poljsku ekipu Lechia Gdansk, gdje je 2018. godine okončao profesionalnu karijeru.

Za reprezentaciju Srbije Miloš Krasić je odigrao 46 utakmica i postigao je tri pogotka.

Treba svakako napomenuti da je u večerašnjem meču Vojvodina poražena od APOEL-a. Bilo je 2:1 za goste s Kipra koji su prošli dalje s ukupnim rezultatom od 4:2.

Veliko je razočarenje nastalo u Novom Sadu nakon poraza jer su se svi nadali da će Lale proći dalje jer je iz prvog meča APOEL imao prednost od 'samo' 2:1.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Na kraju je srpski tim eliminisan. Oni se sada okreću domaćem prvenstvu gdje će ponovo biti kandidat za izlazak na evropsku scenu.

Top Komentari

HarisADP
Đe necu znati svog milosa krasica. Steta što ga degen konte s****
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi