Milošević i Hadžiahmetović pogađali za Konyaspor

Ubjedljiva pobjeda u Kupu Turske

Milošević i Hadžiahmetović pogađali za Konyaspor

Bh. nogometaši Deni Milošević i Amir Hadžiahmetović upisali su se u strijelce u današnjoj pobjedi Konyaspora.

Konyaspor je u Kupu Turske s 5:2 slavio na gostovanju protiv Yeni Amasyaspora, a pitanje pobjednika u ovom dijelu je riješeno već u prvom dijelu, budući da su gosti 45 minuta imali pet golova prednosti.

Do prednosti Konyaspor je došao već u petoj minuti golom Miloševića, a do odlaska na odmor, uz Jahovića, Traorea i Hurtada, u strijelce se upisao i Hadžiahmetović.

U drugom poluvremenu Konyaspor je zbog isključenja Jahovića igrao s igračem manje, što su domaći igrači iskoristili i postigli dva pogotka. Za nešto više, ipak, snage nisu imali pa je ostalo 5:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi