Milošević donio pobjedu Konyasporu

Prvi gol u sezoni

Milošević donio pobjedu Konyasporu

Prvi susret 4. kola turskog šampionata između Malatyaspora i Konyaspora završen je rezultatom 1:0 u korist gostiju.

Bio je ovo jedan od onih duela za koje je nezahvalno prognozirati unaprijed rezultat i dobrim dijelom meča izgledalo je da u bilo kojem trenutku jedna od ekipa može doći do pogotka.

Na kraju je u mreži odsjela samo jedna lopta, na sreću gostujućih nogometaša bila je to lopta koju je uputio naš Deni Milošević prema golu Malatyaspora u 14. minuti.

Kako to obično biva, domaćin se otvorio, krenuo svim silama po izjednačenje, no ni skoro 80 preostalih minuta nije im bilo dovoljno da izvuku barem bod.

Za Miloševića je ovo ujedno bio prvi gol u ovoj sezoni, odigrao je svih 90 minuta za svoj tim, dok je Hadžiahmetović trijumf odgledao s klupe.

Turska liga, 4. kolo:

Malatyaspor - Konyaspor 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi