Milošević: Sretan sam zbog pobjede, igrali smo kolektivno

Pogodio u pobjedi nad Karabuksporom

Milošević: Sretan sam zbog pobjede, igrali smo kolektivno

S. Mlaćo

Konyaspor je sinoć upisao veoma važnu pobjedu na svo terenu nad Karabuksporom (2:0) u okviru 15. kola Super lige Turske.

Skubica je doveo domaće u vodstvo, a posao je u prvoj minuti sudijske nadoknade završio bh. internacionalac Deni Milošević (22).

"Ova pobjeda nam je dala hrabrost pred naredne mečeve. Sretni smo zbog pobjede, igrali smo kolektivno, odnosno u cjelini. Ovaj stil igre nam daje nadu za sljedeće utakmice", kazao je Milošević nakon meča.

Konyaspor se sada nalazi na 15. mjestu sa 14 osvojenih bodova i nije ni približno momčadi koja je bila hit prvenstva u prošloj sezoni.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Milošević je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 15 nastupa u Super ligi te dodao po dva pogotka i dvije asistencije. Šest nastupa ubilježio je u Evropa ligi uz jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi