Milošević u najboljem timu 2. kola turske Superlige

Igrao sjajno protiv Galate

Milošević u najboljem timu 2. kola turske Superlige

Odličan nastup Denija Miloševića u meču protiv Galatasarayja nije prošao nezapaženo.

Reprezentativac BiH igra veoma dobro u Turskoj za svoj Konyaspor, a partija koju je pružio protekle sedmice protiv Galatasarayja (1:1) donijela mu je mjesto i u najboljem timu 2. kola.

Za svoj nastup Milošević prema izboru portala whoscored.com dobio ocjenu 7,7, a osim njega u najboljih 11 još su se, između ostalog, našli, Ljajić, Welinton, Erkin, Fernandes, Kayode, Vural, Turkmen...

Milošević i društvo su na gostovanju kod aktuelnog šampiona Turske na kraju uspjeli osvojiti i bod, ujedno drugi u sezoni nakon što su prethodno remizirali i protiv Ankaragucua.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti