Mina u posljednjim sekundama spasio Celtu poraza od Espanyola

Gol u 95. minuti utakmice

Mina u posljednjim sekundama spasio Celtu poraza od Espanyola

Endin Čaušević

Fudbaleri Celte večeras su na svom terenu remizirali protiv Espanyola (1:1) u meču šestog kola La Lige.

Celta je u prvom poluvremenu bila mnogo bolja i imala nekoliko prilika preko Aspasa i Rafinhe, ali je Espanyol uspio nekako da odoli ovim napadima i sačuva svoju mrežu.

Gosti iz Barcelone kaznili su Celtu za promašaje na samom početku drugog dijela. Calleri je uposlio Ginera Pedrosu koji je uspio pogoditi za 0:1 i muk na tribinama u Vigu.

Celta je nakon toga krenula po izjednačenje, ali je Espanyol uspio čuvati prednost. I kada se činilo da će gosti odnijeti tri boda iz Viga domaći tim je došao do gola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To se desilo u 95. minuti kada je Mina sjajno pogodio za 1:1 i tako spasio Celtu novog poraza. Celta je na 15. mjestu sa šest bodova, dok je Espanyol na 18. poziciji i ima bod manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi