Minimalac Juventusa u Trstu, Dybala zabio gol karijere

Savladana Triestina

Minimalac Juventusa u Trstu, Dybala zabio gol karijere

A. Čaušević

Juventus je u posljednjoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu Serije A s minimalnih 0:1 pobijedio Triestinu.

Bianconeri su u Trst doputovail bez najveće zvijezde Cristiana Ronalda koji je povrijeđen te trenera Maurizija Sarrija koji ima problema sa prehladom.

Jedini gol na stadionu Nereo Rocco postignut je u 38. minuti kada je na zaista fantastičan način pogodio Paulo Dybala.

Argentinac se majstorki oslobodio petom svog protivnika pa je na genijalan način lobom sa 10-ak metara zatresao protivničku mrežu.

Miralem Pjanić je igrao do 66. minute, dok je debi za prvaka Italije upisao i Aaron Ramsey, zvučno pojačanje iz Arsenala. 

U prvom kolu nove sezone Serije A Juventus će naredne subote gostovati Parmi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi